1.بزرگترین مزیت سقف وافل چیست؟
سقف وافل مزایای زیادی نسبت به سایر روش های اجرایی دارد اما در رابطه با بزرگترین و مهمترین آنها میتوان به صرفه ی اقتصادی و مدت زمان اجرای کمتر و مقاومت و ایمنی بیشتر آن اشاره کرد.

2.بیشترین کاربرد سقف وافل کجاست؟
بیشترین کاربرد سقف وافل معمولا در ساخت سقف های با دهانه ی بیش از 12 متر و همچنین مکان هایی که وزن زیادی به سقف وارد نمی شود مانند فرودگاه ها ، ایستگاه های مترو و سالن ها و ....

3.قیمت سقف وافل به چه شکل محاسبه می شود؟
قیمت اجرای سقف وافل وابسته به مواد و مصالحی است که درآن به کار می رود به عنوان مثال قالب های وافل ، بتن مصرفی ، میلگرد و دیگر مصالح از موارد تاثیر گذار در این زمینه هستند .

معرفی سقف وافل

4.سرعت اجرای سقف وافل چگونه است؟
در مقایسه با سقف های یوبوت و کوبیاکس خیلی سریع تر اجرا می شود چراکه به دلیل وزن کمتر با تعداد جک کمتری قابل اجراست و میتوان مستقیما وافل ها را به روی زیرسازی اجرا کرد و همچنین میلگرد گذاری و آماتوربندی دریک مرحله انجام میشود.

5.شرکت شما در کدام شهرها نمایندگی فروش و اجرا دارد؟
شرکت مهندسی آبا در شهرهای آذربایجان غربی ، خراسان ، گلستان و کردستان نمایندگی های فعال دارد .

6.متریال به کار رفته در سقف وافل چیست؟
از مهمترین متریال به کار رفته در اجرای سقف وافل می توان به جک ها و پایه های اطمینان ، قالب های وافل ، میلگرد ها برای میلگردگذاری و بتن اشاره کرد .

7.سقف وافل تخت چیست؟
در واقع سقف وافل تخت یک روش اجرایی در سقف وافل است که در مقابل ان روش اجرای مدولار وجود دارد و از مزایای روش تخت میتوان تسریع در زمان اجرا ، ایمنی کارگران ، چیدمان بهتر قالب ها و کیفیت بیشتر بتن ریزی اشاره کرد.

8.سقف وافل لانه زنبوری چیست و چه مزیتی دارد؟
سقف لانه زنبوری در واقع همان سقف وافل است که از مزیت های زیادی برخوردار است که ازمهم ترینشان می توان به صرفه ی اقتصادی ، ایمنی و استحکام بیشتر ، سرعت اجرای کمتر اشاره کرد .

9.رابطه ی ضخامت سقف وافل و کیفیت چیست؟
ضخامت سقف وافل از 30 سانتی متر تا 50 سانتی متر بسته به نوع سازه متغیر است . دال های کاربردی در سقف وافل در برابر جمع شدگی مقاومت بسیار خوب و مناسبی دارند و از لحاظ کیفیت امتیاز برتری نسبت به سایر سقف ها دارد .

10.استفاده از سقف وافل فلزی مرسوم است؟
در شرایطی که به جای استفاده از قاب خمشی برای باربری جانبی از دیوار برشی استفاده کنید می توانید این روش را به کار ببرید . دیوارهای برشی در این روش بسیار بهتر عمل می کنند .

11.آیا امکان نورپردازی در سقف وافل وجود دارد؟
فضای خالی که در قسمت زیرین قالب ها وجود دارد امکان نورپردازی و جلوه های زیبایی را برای شما فراهم می کند و دست طراحان برای انواع طرح ها و نورپردازی ها باز است .

12.آیا این محصول به مرور دچار ترک و فرسودگی می شود؟
به دلیل وجود یک سری ضعف های مقاومتی ممکن است که هنگام تردد کارگران و یا به هنگام خارج سازی قالب ها درصورتی که برای این کار از نیروی متخصص استفاده نشود قالب ها دچار ترک خوردگی و شکست می شوند.

لیست آخرین قیمت های قالب سقف وافل

09134336382

  1. سقف وافل چیست ؟
  2. معرفی سقف وافل
  3. کاربرد سقف وافل
  4. قالب سقف وافل
  5. ویژه گی های سقف وافل
  6. مزایا سقف وافل
  7. معایب سقف وافل
  8. زیبایی در سقف وافل

سقف وافل چیست؟

در معماری نوین امروزی روش‌های متعددی برای اجرای سقف ها استفاده می‌شود. از جمله این روش های اجرا می توان سقف تیرچه بلوک ، عرشه فولادی ،سقف کامپوزیت، دال بتن آرمه را نام برد. که بسته به نوع شرایط آب و هوایی ، اقلیمی و بافت آن منطقه انتخاب و مورد استفاده قرار می گیرند . سقف وافل یک نمونه از روش های اجرای سقف بتنی می‌باشد , که به علت ظاهر مشبک و مربعی شکل آن به نام سقف وافل شناخته می شود. این نوع سقف برای سطوحی که دهانه های بلندی دارند و به دلیل  بار مرده کم وسختی مناسب مورد استفاده قرار می گیرند .
سقف وافل یک نمونه از پرطرفدارترین و در عین حال زیبا ترین سقف های اجرا شده توسط معماران از گذشته دور تا به امروز بوده است. این سقف قابل اجرا و مناسب برای ساختمان های با ارتفاع زیاد ، انواع اسکلت فلزی و یا بتنی می باشد .
به دلیل زیبایی خاص، استحکام بالاتر، وزن تمام شده کمتر، نسبت به دال بتنی از لحاظ زیبایی شناسی و هزینه ای و ایمنی بیشتر مورد توجه قرار گرفته است و در مصرف بتن و میلگرد تا 20 درصد صرفه جویی می شود بر خلاف دیگر سقف ها پس از اجرا، قالب ها قابل جداشدن بوده و می توان از آن ها برای پروژه های دیگر نیز استفاده کرد .

هزینه های نازک کاری  ساختمان با استفاده از سقف وافل به شدت  کاهش مییابد 
علت آن ساختار محصول و همچنین سرعت اجرای آن است 

موارد استفاده :

  • پارکینگ ها 
  • سالن ها 
  • فرودگاه ها 
  • ساختمان های اداری 
  • مجمتع ها 

معرفی سقف وافل

معرفی سقف وافل

طبق بررسی هایی که باستان شناسان انجام داده اند ;  پیدایش و شکل گیری این سقف ها به 2500 سال پیش  بر می‌گردد که نمونه بارز این نوع سقف ها را در بناهایی که در دوران هخامنشیان و بناهای ساخته شده یونان مشاهده کرد که با پیشرفت علم و تکنولوژی و رشد صنعت به ظاهر امروزی رسیده است . سقف وافل یک نمونه از اجرای سقف ها می‌باشد که به دلیل ظاهر مربعی شکل و مشبک آن به این اسم شناخته می شود . سقف وافل برای دهانه های وسیع و مرتفع حتی ارتفاع بالاتر از 12 متر به کار گرفته می‌شود و به دلیل حداکثر استفاده از فضا و استفاده بهینه در مصرف بتن و کاهش آرماتور اضافی ، بارمرده کمتری دارد و وزن آن از دیگر نمونه ها همچون تیرچه بلوک و عرشه فولادی بسیار کمتر می‌باشد.
به دلیل ساختار قالب بندی متفاوتی که دارد قالب ها به راحتی پس از اجرا جداشده و قابل استفاده مجدد می باشند.  به دلیل نیاز به سقف هایی با سیستم پیچیده و اشکال نامنظم در ارتفاع زیاد بهترین انتخاب امروزی استفاده از سقف وافل می‌باشد . در معماری نوین برای طراحی ساختمان های تجاری ، فرودگاه ها ، آمفی تئاتر ها و
سالن های کنفرانس مدرن و شیک امروزه سقف وافل مشتریان زیادی را به خود جلب کرده و با زیبایی خاص و استحکامی که دارد حس اطمینان بیشتری را برای ساخت به مهندسان می دهد.




انواع سقف وافل

  • سقف وافل یک طرفه
  • سقف وافل دو طرفه

سقف وافل یک طرفه

این نوع از سقف ، بیشتر در دهانه های کوتاه کاربرد دارند و قالب های مورد استفاده در این نوع سقف قالب های مستطیلی شکل هستند که به صورت دال یک طرفه عمل می کنند . از آنجایی که در این روش میلگرد ها فقط در یک جهت تعبیه می شوند میزان مصرف میلگرد در مقایسه با سقف دو طرفه کاهش می یابد و صرفه ی اقتصادی بیشتری دارد .

سقف وافل دو طرفه

این نوع از سقف کاربرد بیشتری در ساختمان های دارای دهانه ی بلند دارد . قالب های مورد استفاده در این روش قالب های مربعی شکل هستند که به صورت دال دوطرفه عمل می کند . میلگرد ها در دو جهت متعامد بسته می شوند هرچند که میزان مصرف میلگرد در این روش بیشتر است و قیمت تمام شده ی بیشتری در مقایسه با سقف وافل یک طرفه دارد اما در نهایت مقاومت و استحکام و ایمنی بیشتری نسبت به سقف وافل یک طرفه دارد . 

کاربرد سقف وافل

سقف وافل به علت قابلیت بالا در استحکام ، ایستایی و سرعت اجرای آن در ساختمان های فلزی و بتنی در ارتفاع زیاد و اشکال منظم و نامنظم تا دهانه بیش از 12 متر قابل اجرا می باشد .به دلیل حداکثر استفاده از فضا ، کاهش بتن و آرماتور مصرفی ، صرفه جویی هزینه بیشتر این نوع سقف مناسب تر از دیگر روش های اجرا می باشد.

استفاده از سرعت بالای سیستم وافل در پروژه های عمرانی می تواند گام مهمی در برنامه زمان بندی پروژه باشد که اکثر دست اندرکاران صنعت ساخت و ساز به این موضوع واقف هستند.

امروزه در بسیاری از بناهای بزرگ و مرتفع سقف وافل مورد استفاده قرار می گیرد برای نمونه می توان سالن ها ، فرودگاه ها ، پارکینگ ها ، مجتمع ها و ... را نام برد.

از جمله کاربرد های دیگر این نوع سقف ها  , جانمایی ستون های پارکینگ ها است . 

علت آن : 

شکل ظاهری آن می باشد زیرا در این نوع سقف به دلیل وزن سبک از ستون های با حجم بالا استفاده می شود و این خود باعث بیشتر شدن فضا می شود و در این نوع سقف هزینه اجرای سقف کاذب و نازک کاری های غیر ضروری را نداریم .

 .در ایران نیز یکی از نمونه های مشهور اجرا شده سقف وافل کتابخانه ملی ایران می باشد که سازندگان آن به دلیل مقاومت بالا سقف وافل در برابر لرزش و خمش و استحکام بالاتر و همچنین زیبایی خاصی که دارد انتخاب کرده اند.

قالب سقف وافل

انتخاب نوع قالب سقف وافل نیز یکی از مواردی است که باید مورد بررسی قرار بگیرد . قالب سقف وافل یک قطعه ای است که بسته به نوع جنس آن می تواند پلاستیکی و یا کامپوزیتی باشد که در ابعاد و اشکال مختلفی ساخته می شود .

به دلیل حذف بتن اضافی , 

انتخاب نوع قالب سقف وافل بسیار حساس بوده زیرا در نحوه اجرا و خروجی کار، نقش بسزایی دارد.

مهمترین فاکتور ساخت قالب های سقف وافل شکل نهایی بتن ، استحکام آن ، سطح صاف و صیقلی پس از اجرا می باشد.

بهترین گزینه برای ساخت قالب سقف وافل ، استفاده از قالب های کامپوزیتی به علت سهولت اجرا و جدا شدن کارامد تر بوده و به دلیل صرفه جویی بیشتر در منابع و کاهش آلودگی های زیست محیطی ساخت این نوع قالب های کامپوزیتی در کشور و خارج از کشور در دستور کار قرار گرفته است .


قالب های سقف وافل در دو نوع یک طرفه و دو طرفه ساخته می شوند که از جمله مزایای قالب یک طرفه می توان به کاهش بتن و آرماتور مصرفی و به طبع کاهش هزینه می باشد . امروزه قالب های دو طرفه به علت ایمنی و استحکام بالاتر ، سطح صاف و یکپارچه و سرعت اجرای بالاتر، بیشتر مورد استفاده سازندگان قرار می گیرند.

ویژگی های سقف وافل

  • قالب بندی های مختلف در اشکال مختلف و برشکاری های اضافی قالب نیاز نمی باشد
  • به دلیل حداکثر استفاده از فضا در نهایت ضخامت آن کمتر از دال بتنی می باشد
  • کاهش فاصله آرماتور ها
  • امکان اجرای سقف هایی با دهانه بلند و شکل نامنظم
  • استحکام بالا تر در برابر خمش های ناگهانی
  • کاهش لرزش های ناگهانی به دلیل استفاده از میلگرد های دوطرفه
  • به دلیل شکل کاسه ای قالب بیشترین صرفه جویی در مصالح را دارد که باعث کاهش وزن کلی سقف نسبت به دیگر روش ها می باشد
  • به دلیل عدم استفاده از آرماتور های تقویتی سرعت اجرای آن از دیگر روش ها بالا تر می باشد
  • به دلیل اجرای ساده تر آن کمتر به نیروهای متخصص جهت اجرا نیاز دارد که سبب صرفه جویی هزینه در منابع انسانی نیز می شود

نحوه اجرای سقف وافل

اولین گام برای اجرای سقف وافل اسکافلد گذاری ( شمع بندی ) می باشد . پس از آن شاسی کشی سقف اجرا می شود و در این روش نیاز به تخته کشی زیر سقف نمی باشد و به دلیل ساختاری که دارد قالب ها خود نقش نگهدارنده بتن را انجام می دهند که خود باعث صرفه جویی در زمان اجرای سقف می شود.
پس از آن قالب ها روی قوطی ها قرار گرفته و آرماتور گذاری سقف اجرا می شود. بنابر لیستوفر طراحی شده میلگرد های مخصوص برش خورده و اجرا می شوند و نوبت به بتن ریزی می رسد که معمولا برای بتن ریزی در ارتفاع بالا به پمپ بتن نیاز داریم .پس از مدتی که بتن ریزی انجام شد و بتن به استحکام کافی رسید طبق ایین نامه قالب ها باز شده و اجرای سقف به پایان می رسد . قالب های باز شده را می توان مجددا برای پروژه های دیگر استفاده کرد و این یکی از مزایای قالب های سقف وافل می باشد.

مزایای استفاده از سقف وافل

  • حذف مصالح از پیش ساخته شده و جلوگیری از هزینه های اضافی بایت خرید آن ها 
  • صرفه جویی کلی در مصرف سیمان و به طبع بتن مصرفی
  • امکان اجرا بر روی اسکلت فلزی و اسکلت بتنی
  • کاهش هزینه تمام شده
  • عدم نیاز به تخته ریزی زیر شاسی و امکان اجرا توسط نیروهای عمومی و کاهش هزینه نیروی انسانی
  • مقاومت بالا در برابر لرزش
  • مقاوم در برابر آتش سوزی
  • امکان استفاده چند باره از قالب ها پس از پایان کار
  • افزایش مقاومت برشی
  • عایق مناسب برای صدا و حرارت و ایمنی بالای آن
  • عدم نیاز به اجرای آرماتور های تقویتی و صرفه جویی در زمان اجرا

معایب استفاده از سقف وافل

  • برای سقوف شیبدار با توجه به عملکرد فنی مد نظر مناسب نیست
  • هزینه کناف یا سقف کاذب به پروژه تحمیل خواهد شد
  • با توجه به جدید بودن تکنولوژی اجرای سقف، اکیپ تخصصی مانند تیرچه به وفور یافت نخواهد شد
  • از لحاظ آکوستیک صدا بودن چون فضای زیر وافل خالی است مناسب نیست ( در صورت عدم استفاده از کناف)

زیبایی و نمای سقف وافل

به دلیل اشکال هندسی زیبا در اجرای سقف ، ارتفاع زیاد ، شکل مشبک آن و امکان پیاده کردن های نقش و نگار های زیبا روی آن استفاده از سقف های وافل در پروژه های معماری مدرن جهانی بالا بسیار مورد توجه معماران قرار گرفته است. به دلیل دهانه بلند ایجاد شده آن چشم ها را به سمت بالا می کشاند و در نتیجه فضا بسیار بزرگتر به نظر می رسد . به دلیل زیبایی سقف و شکل منظم آن حس اطمینان بیشتر را به بیننده می دهد و برای نورپردازی فضای داخلی بسیار پر کاربرد تر می باشد . سقف وافل را می توان بسیار سریع اجرا کرد و از لحاظ زیبایی و هزینه ای مناسب تر از دیگر سقف ها می باشد.

عکس زیر نمای زیرین سقف وافل شرکت مهندسی آبـــا می‌باشد

نمای سقف وافل

 

بیشتر بخوانید : قیمت ورق فومیزه